1 Şubat 2013 Cuma

profesyonel fotoğraf çekimi

Bir bahar şey!
Gustav
Fouche en yeni gelinlik saç trendleri bizi konuşuyor
Bahar hızla yaklaşırken, bu sezon en güzel gelin saç trendleri
düğün fotoğrafçısı için ileriye bakmak zamanı. Onun trendi ipuçlarını paylaşmak - Michael Van Clarke Kıdemli Stilist - Biz Gustav Fouche sordu!

DIY!
Do-
it-yourself saç ilkbahar / yaz için bakmak ve doğal bir aura korurken çekici görünmek istiyorum gelinler için idealdir. Bahar için Saç az telaşlı ve oldukça bireysel, over-the-top açıklama yaparak daha gelin ve elbisesinin tamamlamak için tasarlanmıştır.

GÜZEL DÜĞÜN SAÇ Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler
narin düşünün Podyum zaman gelinler üzerinde çalışmak yok görünüyor, bu yüzden onları daha erişilebilir hale getirmek için eğilimleri yorumlamak istiyorum. SS13 için doğum fotoğrafçısı Catwalk saç ruhani, umursamaz görünüyor hakimdi; ince ama hassas bir hava ile heykel olmuştur saç.

BUGÜN SİZİN HAYAL BALAYI KİTAP!
merkez
git merkezi ayrılık şu anda çok popüler. Bir merkez ayrılık ile çalışırken, tüm ön görünümünü yumuşatmak nasıl bulunuyor.

ÜNLÜ SAÇ INSPIRATIOKesmek;

Klasik Amerikan chignon de çok popüler bir tarzıdır. Bu telaşlı olmayan ve düşük bakım, ama zamansız ve zarif aynı zamanda.
NAKED İYİ BAKIN NASIL Dita Von Teese
zahmetsiz düşünün Saç kesinlikle zahmetsiz olmalıdır. Ben her zaman benim müşteri için söyleyin, neredeyse bunu kendiniz yapmış gibi olsa, doğal görünmelidir.
Gustav Fouche Londra'nın Michael Van Clarke salonunda Kıdemli Stilist olduğunu. Daha fazla bilgi ve randevu için,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder